Dissabte 16 d’octubre, Correllengua dedicat a Isabel-Clara Simó

La cita anual per la defensa i la promoció de la llengua catalana arriba, un any més, als jardins de la Rambla de Sants

Mac

Dissabte 16 d’octubre les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta tornen a reivindicar la defensa i la promoció de la llengua catalana en una nova edició del Correllengua que se celebra als jardins de la Rambla de Sants i que enguany té com a protagonista a l’escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó.

La jornada començarà a les 10 h del matí amb una traca a càrrec de la Colla de Diables de Sants i Tabalers de Sants i de la Colla de Diables i Tabalers de l’Escola Barrufet seguida de l’obertura dels envelats de les entitats i la presentació del Mosaic del Correllengua elaborat per 10 centres educatius del barri. A la mateixa hora, hi haurà un taller per a infants sobre la vida interior dels animals i la presentació del llibre ‘Caques bestials’.

Seguidament, arribarà el torn del Concurs de pintura ràpida infantil (11.30 h) a càrrec del Col·lectiu d’Artistes de Sants, la Ballada dels Gegants de Sants (11.45 h), l’actuació teatral de l’Associació Que no s’apagui l’aire (12 h) i un concert a càrrec de Ramon Redorta (12.45 h)

A l’hora del vermut, tindrà lloc el Lliurament de premis del Concurs de cartells del Correllengua (13.15 h) i un recital de poesia a càrrec del Col·lectiu d’Artistes de Sants, el grup d’Opinió Àmfora i el Premi Amadeu Oller (13.30 h)

Per dinar, el restaurant Terra d’Escudella, ha preparat un menú especial que podreu degustar a les 14.30 h (cal comprar tiquet amb antelació).

A la tarda, les activitats es reprendran amb una Festa infantil (17 h) a càrrec de l’Esplai Espurna, un recital de poeticomusical (17.30 h) per celebrar el 25 anys del Correllengua.

Més tard, a les 19 h, arribarà el moment de la lectura del Manifest del Correllengua 2021 i del parlament que correrà a càrrec del  filòsof i director del projecte Xerrem Junts de la CAL, Jordi Esteban.

Tot seguit, actuarà la Coral Sant Medir (19.30 h). Posaran el colofó de la jornada les actuacions dels Castellers de Sants (20 h), la Colla de Diables i Tabalers de l’Escola Barrufet (20.20 h), els Diables i Tabalers de Sants i el concert de Lasta Sanko (21.30 h).

Com a actes previs a la jornada, destaquen l’exposició de cartells del concurs del Correllengua a l’aparador de les Cotxeres de Sants, l’exposició “Anem de fonda” al restaurant Terra d’escudella, la presentació de la biografia i l’última novel·la d’Isabel-Clara Simó a les Cotxeres de Sants (14 d’octubre a les 19 h) i el recital del poemari “La mancança” a la Lleialtat Santsenca (15 d’octubre a les 19 h) .

La comissió organitzadora del Correllengua està formada per prop de vint entitats del territori i es coordina a través del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE