Els Mossos investiguen un presumpte delicte d’odi contra els jueus en la concentració ultra de Montjuïc

Uns 200 feixistes han proferit crits com “Puta Israel” o “Hitler, Hitler” i amenaces a la comunitat jueva

Mac

Imatge: betevé

Els Mossos d’Esquadra han identificat aquest dimarts una persona que cridava amenaces antisemites a la concentració de la ultradreta a Montjuïc. Segons ha informat el cos policial en una piulada a Twitter, agents de la Policia de la Generalitat han obert diligències penals per delicte d’odi a l’individu per amenaçar la comunitat jueva. Se n’ha fet càrrec de la investigació la Unitat Central de Delictes d’Odi i Discriminació.

El regidor de Drets de Ciutadania i Participació de l’Ajuntament de Barcelona, Marc Serra, també regidor del districte de Sants-Montjuïc, considera inadmissibles les proclames i els gestos que s’han fet durant l’acte feixista. Ho ha expressat en un tuit en què també ha assegurat que s’analitzarà “tota la manifestació” i es denunciaran els missatges insultants a la Fiscalia de Delictes d’Odi.

La concentració s’ha celebrat en el marc del 12 d’octubre i ha congregat unes 200 persones, primer a la plaça d’Espanya i després a Montjuïc. Al llarg de la reivindicació, convocada pel partit d’ultradreta Democracia Nacional, també s’han cridat consignes a favor de Francisco Franco i Primo de Rivera, en contra de la immigració, de l’independentisme i de TV3.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE