El Districte inspecciona les obres d’Hostafrancs de Sió, 17 i diu que s’estan fent amb llicències en regla

L'Ajuntament informa que les peces de fibrociment de la teulada les traurà una empresa especialitzada i autoritzada per la Generalitat entre els dies 15 i 22 d'octubre

Mac

Una peça de plàstic de les qiue ja s’han retirat de la teulada de l’edifici del carrer d’Hostafrancs de Sió, 17 | Foto: Districte de Sants-Montjuïc

El Districte de Sants-Montjuïc ha aclarit els dubtes que preocupaven els veïns propers a la nau industrial ubicada al número 17 del carrer Hostafrancs de Sió. La plataforma Leiva 37 s’havia fet ressò de la preocupació veïnal per la retirada, la setmana passada, d’algunes peces de la teulada d’uralita, davant la possibilitat que continguessin amiant. Un cop inspeccionat el cas, l’Ajuntament informa que els treballs s’estan fent d’acord amb les llicències en regla i que de moment no s’ha tocat material de fibrociment.

Les primeres operacions observades pels veïns es van fer divendres passat. Aquest dilluns i aquest mateix dimecres al matí tècnics municipals han fet inspeccions. Com a resultat, l’Ajuntament ha informat des del compte oficial del Districte de Sants-Montjuïc a Twitter que “l’enderroc de l’edifici al carrer d’Hostafrancs de Sió, 17, té la llicència d’obres en regla”. Segons informa el Districte avui estan retirant només plaques de plàstic i les plaques de fibrociment les treuran entre els dies 15 i 22 d’octubre, amb tècnics especialitzats i amb permís de la Generalitat.

Foto: @SomLeiva37


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE