▶ ÀUDIO
Resum de l’Audiència Pública del Districte

Preguntes del veïnat i respostes del regidor Marc Serra en la sessió de dijous 14 d'octubre

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Resum de l'Audiència Pública del Districte
/

Mac

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Els problemes de brutícia que pateixen alguns carrers del barri d’Hostafrancs, l’ús freqüent del parc de l’Espanya Industrial per grups de persones que fan sonar música amb volum elevat durant moltes hores del dia, o el suport dels serveis socials al desplegament de la llei de la dependència, són algunes de les qüestions plantejades pel veïnat en l’última sessió d’Audiència Pública del Districte. Aquest àudio conté un resum de les preguntes formulades per veïns i de les respostes per part del regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, en la sessió celebrada dijous dia 14 d’octubre.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *