Els carrers Rector Triadó i Torre d’en Damians ja presenten la nova configuració per a vianants

Recta final de les obres de transformació entre Consell de Cent i Creu Coberta, en el marc del programa 'Superilla'

Mac

Foto: Ràdio Hostafrancs

Els trams dels carrers del Rector Triadó i de la Torre d’en Damians que van des de Consell de Cent fins a Creu Coberta, comencen a lluir la nova imatge de vies pacificades, en plataforma única i destinades prioritàriament per als vianants. Les obres iniciades a l’estiu en aquests carrers, dins del programa Superilla Barcelona, encaren ja la recta final i està previst que els treballs finalitzin en les properes setmanes.

La nova configuració d’aquests dos carrers ha suposat l’eliminació dels espais que abans estaven reservats per a cotxes, en el cas de Rector Triadó, i per a motos, al carrer Torre d’en Damians. Abans d’aquest canvi al carrer Rector Triadó els vianants només disposaven de dues voreres molt estretes, com passa encara en el tram que va des de Consell de Cent fins a l’estació de Sants.

Els treballs han inclòs el soterrament de les línies elèctriques de baixa tensió, la millora de la xarxa de clavegueram i la col·locació de nou mobiliari urbà. Al carrer del Rector Triadó es va retirar quasi la meitat dels arbres per guanyar-hi llum, ja que la densitat que tenia l’arbrat provocava un excés de foscor durant les hores del dia.

Foto: Ràdio Hostafrancs

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *