Castanyes, Halloween i ‘Dia de Muertos’

Activitats al barri vinculades a les diverses tradicions de tardor

A Hostafrancs la parada de venda de castanyes i moniatos està instal·lada, un any més, al carrer de la Creu Coberta, 24. Al barri també hi ha activitats per celebrar la tradició de les castanyes a la tardor, festes de Halloween o el Dia de Muertos mexicà.

A Casa Mèxic (c. Mir Geribert, 8), del 29 d’octubre al 7 de novembre es mostren els ‘Altares del Dia de Muertos’. Hi ha un altar col·lectiu i tothom té la possibilitat de posar-hi una fotografia del seu ésser estimat o la seva mascota. Els altars del Dia de Muertos de Mexcat es poden visitar de dilluns a divendres entre les 4 de la tarda i les 9 del vespre.

Mexcat també ha instal·lat un altar dedicat a la caiguda de Tenochtitlan a l’auditori de les Cotxeres de Sants (c. Sants, 79) en el marc de la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

A l’espai d’adolescents La Clau (c. Leiva, 67) divendres 29 d’octubre, de 18 h a 20 h hi ha una nova sessió de cinemafòrum i crispetes amb pel·lícula basada en alguna novel·la de misteri. Durant la setmana La Clau ha fet sessions de manualitats amb tècniques artístiques variades amb motiu de la Castanyada.

Al Centre Esportiu l’Espanya Industrial (c. Muntadas, 37) aquesta setmana s’hi fan masterclasses especials amb premis per aquelles persones que trobin les cinc carabasses amagades al centre.

Halloween al Poble Espanyol

El dia 1 de novembre i tots els caps de setmana fins al 21 de novembre, infants i adults poden recórrer els carrers del Poble Espanyol decorats especialment i habitats per alguns personatges aterridors. S’hi fan diverses activitats com concursos de disfresses, espectacles familiars i tallers d’artesania de temàtica relacionada amb Halloween. Les entrades es poden comprar al web del Poble Espanyol de Montjuïc poble-espanyol.com

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *