▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
“Ens cal més filosofia al món”

Tertúlia de joves amb alumnes de l'escola Joan Pelegrí

CONVERSES DEL MEETING POINT
CONVERSES DEL MEETING POINT
“Ens cal més filosofia al món”
/

play_circle_filled
pause_circle_filled
Converses del Meeting Point (26-10-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

Què som ? D’on venim? La filosofia és un exercici permanent de fer-se preguntes, de qüestionar-ho tot. Quatre alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Joan Pelegrí i el seu professor de filosofia en parlen en aquesta tertúlia de joves a Ràdio Hostafrancs. Una conclusió de la conversa és que convidria aplicar més filosofia en tots els àmbits de la societat. En aquesta edició de les ‘Converses del Meeting Point‘ han participat les estudiants Elena Plana, Rut Garcia, Eva Escuer i Lucía Jurado i el professor Albert Marzà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats