▶ JOSEP ORTIZ
“Necessitem que la gent es conscienciï per mantenir el barri net”

Entrevista al president de l'Associació de Veïns d'Hostafrancs

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Necessitem que la gent es conscienciï per mantenir el barri net”
/

28

play_circle_filled
pause_circle_filled
Entrevista a Josep Ortiz (28-10-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

El president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Josep Ortiz, fa una crida a la consciència de la ciutadania del barri per evitar els comportaments incívics de part del veïnat que embruta els carrers o que fa un mal ús de les papereres o dels contenidors d’escombraries. Ortiz ha explicat a Ràdio Hostafrancs la intenció de l’entitat veïnal de llançar una campanya per difondre bones pràctiques. Considera que “el barri està molt malmès pel que fa a la neteja” i afirma que cal que “no siguin només els empleats de l’Ajuntament els que vagin recollint deixalles pels carrers”.

Amb 47 anys d’experiència en el moviment veïnal d’Hostafrancs, i a l’edat de 88 anys, Josep Ortiz veu “alts i baixos” en l’evolució del civisme al barri. Es queixa perquè en molts casos es detecta la manca d’educació cívica de pares a fills i recorda que no es pot deixar tota la feina educativa a l’escola. “L’escola ensenya, però els pares han d’ajudar els mestres en l’educació del civisme”, afirma el president de l’entitat veïnal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats