Els talls de llum d’Endesa tornen a l’agenda política del Districte

El regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra, diu que l'Ajuntament segueix “amb preocupació” les afectacions al subministrament d'electricitat a Hostafrancs i reclama a Endesa que compleixi el seu compromís d'inversions

Dos operaris van treballar aquest diumenge a la nit per restablir el subministrament elèctric interromput des de les 14h a bona part del carrer Rector Triadó. | Foto: Ràdio Hostafrancs

El tall de llum de prop de 12 hores que van partir aquest diumenge veïns i comerciants del carrer Rector Triadó, ha tornat a activar l’alarma del Districte de Sants-Montjuïc sobre l’estat de la infraestructura elèctrica a una part del barri d’Hostafrancs. El regidor del Districte Marc Serra, ha dit que l’Ajuntament segueix “amb preocupació les afectacions al subministrament d’electricitat al barri d’Hostafrancs”. A través del seu compte de Twitter Serra ha descartat que la incidència d’ahir tingui cap relació amb les obres de pacificació del carrer Rector Triadó.

El regidor ha recordat que després dels talls de llum de desembre i gener, Endesa es va comprometre a un pla d’inversions de 27,4 milions d’euros aquest any 2021. Entre les actuacions compromeses hi ha la renovació del cablejat d’alta tensió de la subestació d’Hostafrancs. “Cal que Endesa compleixi i garanteixi que no hi hagi més talls”, ha afirmat Marc Serra.

L’incident d’aquest diumenge -amb desenes de residents del carrer Rector Triadó sense fluid elèctric entre les 14h i la 01.38 de la matinada- ha derivat en intercanvi polític a través de les xarxes socials. El conseller-portaveu d’Esquerra Republicana, Pepe Pérez Calvo, també ha fet servir Twitter per apuntar que el 7 d’octubre el seu grup va interrogar el govern del Districte sobre els compromisos d’Endesa. “Tot estava en ordre… i estem a 8 de novembre”, ha comentat el conseller republicà.

El regidor Serra ha replicat aquest comentari del portaveu d’ERC. “Nosaltres fem la nostra feina acompanyant el veïnat en les reclamacions. Però… a que no sabeu quina administració té competències per supervisar la infraestructura elèctrica? A que no sabeu quantes multes ha posat aquesta administració a Endesa per l’abandonament de la xarxa?”, ha ironitzat el regidor, en referència a l’administració de la Generalitat.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE