Aquest dimarts, Consell de Barri d’Hostafrancs

A partir de les 18 hores, en sessió retransmesa en directe per Ràdio Hostafrancs

Reunió del Consell de Barri d’Hostafrancs del 2 de març de 2021 | Foto: Ajuntament de Barcelona
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Aquest dimarts 16 de novembre hi ha sessió del Consell de Barri d’Hostafrancs, l’última de l’any. A més de l’informe del regidor sobre l’estat del barri, el govern del Districte de Sants-Montjuïc té previst informar sobre el projecte del Punt Multimèdia Fab de la Casa del Mig, que acaba de celebrar els seus 20 anys d’existència i sobre el nou sistema de gestió cívica dels centres cívics Casinet d’Hostafrancs i Cotxeres de Sants. L’Associació de Veïns d’Hostafrancs té previst plantejar, entre d’altres qüestions, la situació de la xarxa elèctrica al barri, després dels talls de subministrament que es van produir el dia 7 de novembre al carrer del Rector Triadó, al mateix punt on hi ha haver diverses apagades l’hivern passat.

La sessió del Consell de Barri d’Hostafrancs té lloc al Saló de Plens del Districte (c. Creu Coberta, 104) a partir de les 18 h. Es pot assistir i participar presencialment o per videoconferència. Les persones que hi assisteixin personalment hauran hagut de fer reserva prèvia de plaça a través de la pàgina web del Districte abans de dilluns a les 18 h.

La reunió té l’ordre del dia següent:
1 – Informe del regidor.
2 – Projecte del Fab Casa del Mig – 20 anys del Punt Multimèdia.
3 – Nova gestió cívica dels centres cívics Casinet d’Hostafrancs i Cotxeres de Sants.
4 – Torn obert de paraules.

La sessió del Consell de Barri serà retransmesa en directe per Ràdio Hostafrancs.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE