El Districte preveu una festa d’inauguració a Rector Triadó i Torre d’en Damians al desembre

Les obres de pacificació dels dos trams de carrer entre Creu Coberta i Consell de Cent estan gairebé finalitzades

NOTÍCIES
NOTÍCIES
El Districte preveu una festa d'inauguració a Rector Triadó i Torre d'en Damians al desembre
/
Foto: Ràdio Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

El cap de setmana de l’11 i 12 de desembre són les dates previstes pel Districte de Sants-Montjuïc per estrenar oficialment la nova configuració dels carrers Rector Triadó i Torre d’en Damians, un cop finalitzades les obres que han deixat aquestes vies com a espais de plataforma única, amb ús preferent per a vianants i sense vehicles aparcats. El regidor del Districte, Marc Serra, va anunciar al Consell de Barri d’Hostafrancs la intenció de l’Ajuntament de fer-hi una celebració i va animar les entitats del barri a sumar-s’hi.

Les obres, que van començar a mitjans del mes de juliol, estan pràcticament enllestides i només falta fer els darrers acabats a la confluència del carrer del Rector Triadó amb la Creu Coberta. Han estat quatre mesos de treballs durant els quals les molèsties i sorolls al carrer Torre d’en Damians han afectat especialment el centre de secundària de l’escola Joan Pelegrí. La presidenta del Secretariat d’entitats, Lluïsa Erill, que és professora de l’escola, va intervenir al Consell de Barri, per celebrar la remodelació del carrer però per lamentar que les obres hagin coincidit en bona part amb el calendari escolar.

El regidor Marc Serra ha admès que el calendari dels treballs no ha estat idoni per a la comunitat educativa de l’escola Joan Pelegrí i ha recollit la proposta de Lluïsa Erill, per implicar l’alumnat del centre en la inauguració del carrer.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *