Els ‘Vermuts Musicals Atlàntida’, una nova oferta cultural a Hostafrancs

Dissabte 27 de novembre, a les 12 h, el jazz de Camil Alcarazo Trio obrirà aquest cicle organitzat per l'Orfeó Atlàntida i que oferirà concert i vermut un cop al mes

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Els 'Vermuts Musicals Atlàntida', una nova oferta cultural a Hostafrancs
/
Anna Cuatrecasas | Foto: Ràdio Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Anna Cuatrecasas presenta els Vermuts Musicals Atlàntida
volume_down
volume_up
volume_off

L’Orfeó Atlàntida organitza una nova proposta cultural que neix amb la voluntat de ser una activitat de referència al barri d’Hostafrancs. Es tracta dels ‘Vermuts Musicals Atlàntida’ (VMA) que es faran al teatre de la Fundació Cultural Hostafrancs (c. Torre d’en Damians, 6) un dissabte de cada mes, entre les 12 h i les 14 h. Serà una cita musical amb la qual l’Orfeó vol donar suport a nous intèrprets de tot tipus de música, com es comprovarà amb els primers concerts que ja estan compromesos. El dia 27 de novembre els VMA s’estrenaran amb jazz, amb un trio liderat per Camil Alcarazo.

Anna Cuatrecasas, secretària i cantaire de l’Orfeó Atlàntida és la impulsora de la idea i lidera el grup que s’encarrega de l’organització i la difusió dels Vermuts Musicals. “Volem oferir al barri una activitat periòdica en la qual els intèrprets puguin mostrar la seva feina. Aquest cop ens estem atrevint amb jazz, amb rock simfònica, amb grunch. També hi haurà part lírica, però ens obrim a tot tipus de música”, ha explicat Cuatrecasas a Ràdio Hostafrancs.

L’organitzadora confia en l’atractiu que pugui tenir la combinació música i vermut. La primera hora, de 12 a 13 h serà el temps del concert. Després, el públic tindrà ocasió de gaudir d’un vermut que podrà compartir amb els intèrprets del concert de forma distesa. El preu de les entrades als VMA son 6 euros en compra avançada a través del web vma.orfeoatlantida.cat, o de 7 euros el mateix dia del concert. Per als socis de l’Orfeó Atlàntida el preu és de 5 euros.

Camil Arcarazo, protagonista del primer Vermut Musical

Camil Arcarazo és un dels joves més prometedors de l’escena del jazz català. Amb només 18 anys ja ha tocat per tota Europa i forma activament part del circuit de jazz barceloní, tant amb la guitarra com el contrabaix. En la seva música es nota la passió per la tradició de músics com Charlie Parker, Miles Davis o Bill Evans. Però per altra banda no deixa d’investigar i buscar ser part d’una nova generació de músics amb un so innovador i fresc.

En aquesta ocasió ve en format trio. Acompanyat pel versàtil i virtuós contrabaixista Martín Leiton, conegut per tocar amb mestres de l’estil com Jorge Rossy, Perico Sambeat o Santi de la Rúbia, i també d’altres generes com Jorge Drexler. A la bateria hi estarà Andreu Pitarch el bateria jove per excel·lència, que després de viure a Nova York ja torna a estar establert a Barcelona. Tots tres interpretaran un repertori d’estàndards.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats