Més talls d’electricitat a Hostafrancs i a Sants

Una reparació a la central transformadora d'Hostafrancs hauria fet que es cremi un cable soterrat i queden sense llums veïns de Sants

Subestació transformadora elèctrica d’Hostafrancs

Informació actualitzada | 16.01 h
Una nova avaria elèctrica ha deixat sense subministrament a més de 560 abonats afectats des de la nit d’aquest dilluns i el migdia d’aquest dimarts. Aquest nou tall ha afectat habitatges i locals tant del barri d’Hostafrancs com del barri de Sants. Segons ha informat el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, la companyia Endesa ha explicat, a requeriment de l’Ajuntament, que l’avaria té el seu origen a la central transformadora d’Hostafrancs. En el marc d’uns treballs de reparació de l’esmentada central s’hauria malmès un cable soterrat que alimenta dues centrals del barri de Sants.

A les 13.55 el mateix regidor confirmava a través de Twitter que les dues centrals havien estat reparades.

“No ho normalitzem. Seguirem exigint a Endesa que acabi les inversions necessàries i gantanteixi el dret dels veïns a un subministrament digne”, afegia Marc Serra en la seva piulada.

Aquest nou incident es produeix després del tall de més de 10 hores que van patir veïns del carrer rector Triadó el dia 7 de novembre passat. L’episodi d’aquesta setmana han fet incrementar el malestar dels veïns. Aquesta última incidència fa sospitar alguns dels residents de la zona d’Hostafrancs més afectats per les apagades que l’estat de la xarxa elèctrica en aquesta part de la ciutat és més greu del que ha admès la companyia Endesa. “Deu haver-hi tal desastre i saturació a la xarxa, que van fent pedaços, de forma cutre”, diu una veïna de Consell de Cent-Rector Triadó.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *