El comerç de l’eix Creu Coberta preveu un Nadal de recuperació

Aquest dissabte 27 de novembre, nova edició de l'Òpera al Comerç amb una ruta per 10 ubicacions de botigues a Hostafrancs i al Poble Espanyol

NOTÍCIES
NOTÍCIES
El comerç de l'eix Creu Coberta preveu un Nadal de recuperació
/
El nou enllumenat de Nadal a l’eix comercial Creu Coberta-Gran Via
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Els nous llums de Nadal que llueixen des d’aquesta setmana als carrers de l’eix comercial Creu Coberta-Gran Via i una nova edició de l‘Òpera al Comerç, aquest dissabte 27 de novembre, marquen l’inici d’una campanya de Nadal que el sector espera que sigui “de la recuperació”. L’any passat el comerç de proximitat i la restauració es van veure limitats per les restriccions d’horaris i aforaments causades per la pandèmia. Aquest any, amb més del 80 de la població vacunada i amb l’extensió del passaport Covid com a prevenció per contenir la tendència expansiva del virus, el sector comercial confia en recuperar els volums de facturació propis d’aquesta època de l’any.

L’Associació de Comerciants Creu Coberta ha volgut reforçar l’inici de la campanya de Nadal i Reis renovant la il·luminació nadalenca amb un nou disseny dels llums i incorporant nous elements lluminosos ubicats just al costat dels establiments associats que col·laboren amb l’eix comercial.

Òpera al comerç per rebre el desembre

Aquest dissabte 27 de novembre, l’òpera, la sarsuela i la cançó lírica acompanyaran el comerç amb actuacions simultànies a 10 ubicacions d’establiments de l’eix comercial, entre les 17.30 h i les 20.30h. La intenció és facilitar el trànsit de botiga a botiga a totes aquelles persones que vulguin escoltar les diferents peces fent la ruta sencera.

‘Òpera al Comerç’ compta amb la col·laboració de l’entitat Òpera Jove de Catalunya, nascuda el 2012 amb la vocació de compartir l’afició per la lírica, fomentar el coneixement de l’òpera i impulsar els nous talents musicals del país.

La ruta d’establiments on es podrà gaudir de l’actuació de 10 cantants lírics és la següent:

1- Poble Espanyol
2 –
Waffle (Gran Via 300)
3 – Kikiriki (Gran Via 335)
4 – Restaurant Triadó (Rector Triadó 14)
5 – Empanada de Papá/Re-Read (Creu Coberta 75)
6 – Racó den Victor (Creu Coberta 87)
7 – Pepe & Lepu (Davant del Districte. Creu Coberta 119)
8 – Wines and Copas / La algodonera. (Creu Coberta 101)
9 – Porta. Creu Coberta 57
10 – Valira. Creu Coberta 133

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *