▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Nadal 2021, entre l’optimisme i la prevenció

Tertúlia amb Àngels Boix, consellera de Comerç del Districte de Sants-Montjuïc, i amb Josep Pascual, vicepresident de l'eix comercial Creu Coberta-Gran Via

CONVERSES DEL MEETING POINT
CONVERSES DEL MEETING POINT
Nadal 2021, entre l'optimisme i la prevenció
/
Àngels Boix (consellera de Comerç del Districte i membre del grup municipal del PSC) i Josep Pascual, vicepresident de l’Associació de Comerciants Creu Coberta
play_circle_filled
pause_circle_filled
Converses del Meeting Point (02-12-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

S’acosta un Nadal amb sensacions contradictòries en el sector del comerç i en la societat en general. D’una banda, sensació positiva perquè es constata una clara recuperació econòmica després de molts mesos de limitacions per culpa de la pandèmia de la covid-19. Al mateix temps, hi ha una preocupació creixent perquè els contagis estan tornant a augmentar tot i que amb incidència menys greu sobre el sistema públic de salut, gràcies a que una àmplia majoria de la població està vacunada. En la tertúlia setmanal de Ràdio Hostafrancs, aquest dijous 2 de desembre, hem analitzat la situació amb Àngels Boix, consellera de Comerç i Promoció Econòmica del govern del Districte de Sants-Montjuïc, i amb Josep Pascual, vicepresident de l’Associació de Comerciants Creu Coberta.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *