Ràdio Hostafrancs col·labora amb la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

Diumenge 19 de desembre l'Associació de la Ràdio Comunitària d'Hostafrancs i l'Associació de Comerciants Creu Coberta organitzen un concert en directe del grup 'Meridians' per recaptar fons destinats a la recerca sobre trastorns mentals

Diumenge 19 de desembre es farà la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, el programa solidari que enguany està dedicat a la salut mental. Ràdio Hostafrancs col·labora amb aquesta 30a edició de la Marató organitzant dues activitats destinades a recaptar fons i sensibilitzar en relació a un grup de problemes de salut molt comuns, que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida. Ràdio Hostafrancs produirà i difondrà un podcast sobre salut mental i organitza, juntament amb l‘eix comercial Creu Coberta-Gran Via una actuació musical solidària a benefici de la Marató.

Concert solidari del grup ‘Meridians’

El mateix dia 19, al Meeting Point (Creu Coberta, 26) tindrà lloc un concert de música en directe a càrrec del grup ‘Meridians‘. Aquesta actuació, que començarà a les 19 h, estarà organitzada conjuntament per l‘Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs, entitat que gestiona Ràdio Hostafrancs, i per l’Associació de Comerciants Creu Coberta.

‘Meridians’ és l’evolució del grup creat el 2019 pel cantautor sabadellenc Jordi Santamaria, anomenat originàriament ‘Jordi Santamaria i els Meridians’. En la música d’aquesta banda hi tenen cabuda el pop, el rock, el country i la balada clàssica. El grup està integrat actualment pel mateix Santamaria, qui posa la veu i la guitarra acústica; Josep Quintero, a la bateria; Josep Marín, a la guitarra acústica, i Joan Pujol als teclats. Després d’un primer CD anomenat ‘Històries’, que va veure la llum l’11 de setembre de 2019, ‘Meridians‘ va aprofitar el període del confinament per compondre nous temes com ‘Confinament’, ‘El què tu el dones’ i ‘Imparables’. Ara pensen en l’enregistrament d’un nou CD.

Per assistir al concert de ‘Meridians’ al Meeting Point d’Hostafrancs a benefici de la Marató es demana una aportació solidària de 5 euros. Els assitents gaudiran, a més de la música, de xocolata calenta. Els diners que es recullin durant aquesta actuació solidària s’afegiran íntegrament a la recaptació de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio i seran destinats a projectes de recerca relacionats amb la salut mental.

Podcast sobre salut mental

També en suport a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, Ràdio Hostafrancs difondrà en els dies previs a la Marató un podcast divulgatiu sobre trastorns mentals i sobre l’atenció a les persones que en pateixen. El programa comptarà amb la col·laboració de CPB Serveis Salut Mental, una de les entitats que fan atenció especialitzada per concert amb la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats