ÀUDIO ▶ PROGRAMA ESPECIAL AL CARRER
Inaugurats els dos trossos de Superilla d’Hostafrancs d’aquest mandat

Tant els regidors dels Comuns com els d'Esquerra Republicana defensen que la pacificació de carrers ha de continuar en el futur

ÀUDIO | ESCOLTA EL PODCAST

play_circle_filled
pause_circle_filled
Inauguració dels carrers Torre d'en Damians i Rector Triadó (11-12-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

Els trams reurbanitzats dels carrers del Rector Triadó i de la Torre d’en Damians han tingut aquest dissabte dia 11 la seva estrena oficial, encara que ja fa setmanes que funcionen com a vies de plataforma única, sense cotxes ni motos aparcats i amb prioritat per als vianants. Una petita festa cívica organitzada pel Districte de Sants-Montjuïc ha servit per inaugurar el resultats d’unes obres que es van iniciar a l’estiu i que han acabat ben entrada la tardor. Una interpretació brillant del brindis de ‘La Traviata’ (‘Libiamo ne’lieti calici’), a càrrec del baríton Fernando Álvarez i de la soprano Natasha Tupin, ha estat l’himne de la celebració que s’ha pogut escoltar als dos carrers en un matí ple d’activitats familiars en les quals han participat desenes de veïns del barri.

En les intervencions institucionals, tant el regidor del Districte, Marc Serra, com la tinenta d’Alcaldia d’Ecologia Urgana, Janet Sanz, han volgut deixar clar que l’Ajuntament vol seguir ampliant el que anomena ‘Superilla Barcelona’ i que, en el cas d’Hostafrancs, un nou objectiu de futur serà el tram del carrer Rector Triadó que va des del carrer Consell de Cent fins a l’estació de Sants. En declaracions a Ràdio Hostafrancs, el regidor d’Esquerra Republicana Jordi Castellana també ha manifestat que els seu grup està a favor de seguir guanyant carrers com els nous trams estrenats a Hostafrancs. La presidenta del Consell del Districte, Neus Munté, ha felicitat els veïns per l’espai públic renovat i també han intervingut dos alumnes joves de l’Escola Joan Pelegrí, la Clàudia Pujol i el Miquel Cardona, que han aprofitat per demanar a les autoritats més espais verds.

Laia Fuertes, Lluís Rodriguez, dos dansaires de l’Esbart Ciutat Comtal, han interpretat el ‘Ball d’Homenatge‘, per donar la benvinguda la renovació dels dos carrers. Al mig del carrer Torre d’en Damians hi hagut un espai de joc infantil permanent durant tot el matí i a tocar del carrer de la Creu Coberta, una carpa convidava a deixar una ‘postal amiga’ per felicitar aquest Nadal persones grans que viuen soles. La periodista Sara Barrera, directora adjunta de Ràdio Hostafrancs i col·laboradora del programa ‘Planta Baixa de TV3’ ha estat la presentadora oficial de l’acte. Han col·laborat en aquesta celebració l’escola Joan Pelegrí i l’Associació de Comerciants Creu Coberta, entre d’altres entitats.

Fernándo Álvarez (baríton) i Natsdhs Tupin (soprano), interpretant el ‘brindis’ de ‘La Traviata’. | Foto: Ajuntament de Barcelona

Carpa destinada a recollir postals solidàries destinades a persones que viuen soles. | Foto: Ajuntament de Barcelona
D’esquerra a dreta: Albert Torras, Marc Serra i Lluís Llanas, durant la inauguració del carrer Rector Triadó renovat | Foto; Associació de Comerciants Creu Coberta
Dídac Boza conversa en directe amb el director general de la Fundació Cultural Hostafrancs, Víctor Ranera | Foto: Ràdio Hostafrancs
Sara Barrera i Dídac Boza entreviste un dels responsables de les activitats d’animació | Foto: Ràdio Hostafrancs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE