Els problemes de la xarxa elèctrica, a debat en el ple del Districte

Aquest dimarts 14 de desembre, a partir de les 18 hores, última sessió plenària de l'any, retransmesa en directe per Ràdio Hostafrancs

 

Aquest dimarts 14 de desembre, en el darrer ple del Consell de Districte de l’any, es parlarà sobre les deficiències de la xarxa elèctrica que s’han constatat a una part del barri d’Hostafrancs i que recentment han tingut repercussió sobre algunes subestacions de Sants. Una proposició del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya demana que el govern del Districte insti l’Ajuntament de Barcelona a encarregar una auditoria externa independent sobre la xarxa de distribució elèctrica i sobre els canvis estructurals que cal fer per evitar interrupcions llargues de subministrament com les que es van patir en l’onada de fred de l’hivern passat (desembre de 2020 i gener de 2021) o el dia 7 de novembre passat.

La proposició que defensarà ERC al pla proposa impulsar processos d’auditoria pública “per desmantellar irregularitats, abusos i fraus que fins ara han passat desapercebuts, exigint responsabilitats de l’empresa en els talls del servei i garantint les indemnitzacions a què tenen dret les persones que es vegin damnificades”. El grup municipal republicà vol que es forci l’empresa a retre comptes anualment del pla d’inversions detallat i públic.

Entre les qüestions que afecten Hostafrancs i que també s’abordaran en el ple d’aquest dimarts, hi ha les queixes de veïns del número 14 del carrer Leiva, pel soroll ocasionat a les nits i durant els caps de setmana al local ubicat en aquesta finca. Una pregunta del grup de Ciutadans demana al govern del Districte si ha comprovat aquestes queixes i si el local compleix la normativa vigent.

Aquesta sessió plenària, l’última de l’any, tindrà com a punts destacats de l’ordre del dia, el debat i informe preceptiu sobre els pressupostos del Districte de Sants-Montjuïc i de tot l’Ajuntament de Barcelona per a l’any 2022.

El ple del Consell de Districte de Sants-Montjuïc començarà a les 18 h i es farà amb l’aforament limitat per garantir les condicions de seguretat contra la covid-19. Per assistir-hi presencialment cal haver-ho demanat almenys 24 hores abans a través de la pàgina web municipal. El ple es podrà seguir en directe a través de Ràdio Hostafrancs i del canal de YouTube de l’Ajuntament de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE