▶ JORDI SANTAMARIA
“Quan ens van proposar actuar per la Marató no vam dubtar ni un segon”

Entrevista al cantant i guitarra del grup 'Meridians', que actua aquest diumenge 19 de desembre al Meeting Point en un concert solidari organitzat per Ràdio Hostafrancs i l'Associació de Comerciants Creu Coberta

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Quan ens van proposar actuar per la Marató no vam dubtar ni un segon”
/
Jordi Santamaria (al centre de la foto) i els seus companys de la banda ‘Meridians’

ÀUDIO | ENTREVISTA A JORDI SANTAMARIA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Entrevista a Jordi Santamaria ('Meridians')
volume_down
volume_up
volume_off

Jordi Santamaria, cantant i guitarra del grup Meridians està content per venir a actuar al Meeting Point d’Hostafrancs, aquest diumenge 19 de desembre, en un concert solidari de suport a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. “Ens agrada col·laborar amb causes solidàries com la Marató. No ho vam dubtar ni un segon, vam preguntar a quina hora i vam dir: ‘allà hi serem’”.

En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, el sabadellenc defineix el grup Meridians com “una banda de pop rock que ens agrada tocar una mica de tot perquè volem arribar a molts tipus de públic diferent”. Meridians fa, sobretot, cançons pop amb pinzellades de rock. La banda liderada per Santamaria també fa balades i ha fet alguna incursió en el gènere del country.

El grup Meridians ha aprofitat la pandèmia per crear noves cançons. Algunes d’elles, com ‘Imparables’ tenen molt a veure amb la pandèmia. “És una cançó que busca l’optimisme per tornar a trobar-nos, a besar.-nos i a fer moltes aquelles coses que hem deixat de fer durant molt de temps”, explica Santamaria.

El concert de Meridians, organitzat per Ràdio Hostafrancs i per lAssociació de Comerciants Creu Coberta,  començarà a les 19 h d’aquest diumenge. Per assistir-hi es demanarà una aportació solidària de 5 euros. El públic podrà gaudir de les cançons i d’un got de xocolata calenta que farà més agradable el concert a l’aire lliure en ple mes de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats