▶ ENTREVISTA
Oaks & Fahia, rock progressiu jove que recull l’herència del Woodstock dels anys 70

El conjunt format per Pablo Robles i Fahia Buche actua aquest dissabte 18 de desembre en els 'Vermuts Musicals Atlàntida', a la Fundació Cultural Hostafrancs (c. Torre d'en Damians, 6)

ENTREVISTES
ENTREVISTES
Oaks & Fahia, rock progressiu jove que recull l'herència del Woodstock dels anys 70
/
Fahia Buche i Pablo Robles són ‘Oaks % Fahia’

ÀUDIO | ENTREVISTA A PABLO ROBLES I FAHIA BUCHE (‘OAKS & FAHIA’)

play_circle_filled
pause_circle_filled
Entrevista a 'Oaks & Fahia (13-12-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

Oaks & Fahia és una banda de rock progressiu i simfònic formada el 2018 per Fahia Buche i Pablo Robles. Són dos joves procedents d’Astúries que s’han instal·lat a Barcelona per completar els seus estudis de música. Ells són els protagonistes -aquest dissabte 18 de desembre- dels Vermuts Musicals Atlàntida (VMA), el nou cicle que ha creat l’Orfeó Atlàntida per a promocionar projectes musicals emergents. Els dos joves músics asturians i Anna Cuatrecasas, impulsora dels VMA han conversat amb Ràdio Hostafrancs, pocs dies abans del concert. 

Oaks & Fahia es descriuen com una banda amb llibertat creativa i un ampli ventall d’influències musicals dels anys 60, 70 i 80. Junts, han aparegut en diversos programes de televisió i ràdio, així com en nombrosos festivals i concursos nacionals i internacionals.

Recentment, Oaks & Fahia ha llançat el seu primer EP “Resonance”, gravat als estudis ACME, produït per Miguel Herrero a Astúries. Actualment, tots dos viuen a Barcelona i estan estudiant un grau musical en l’àmbit de Rock, Música Urbana i Noves Tendències a la Universitat de Rock “Jam Session”.

L’actuació de Oaks & Fahia tindrà lloc a les 12 h d’aquest dissabte a la sala d’actes de la Fundació Cultural Hostafrancs (c. Torre d’en Damians, 6)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats