ERC i el govern del Districte discrepen sobre com pressionar Endesa pels talls de llum

El grup republicà proposa que l'Ajuntament encarregui una auditoria independent sobre l'estat de la xarxa elèctrica mentre que els Comuns consideren que això correspon a la Generalitat

NOTÍCIES
NOTÍCIES
ERC i el govern del Districte discrepen sobre com pressionar Endesa pels talls de llum
/
Jaume Gaixas (Barcelona en Comú) i Pepe Pérez Calvo (ERC)
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

El primer grup de l’oposició municipal, Esquerra Republicana de Catalunya, i el govern format per Barcelona En Comú i el PSC discrepen sobre com ha d’abordar l’Ajuntament la crisi per l’estat de la xarxa elèctrica d’Endesa que afecta Hostafrancs i altres barris del Districte i de la ciutat. En l’últim ple del Consell de Districte, el grup republicà va demanar que l’Ajuntament encarregui una auditoria tècnica independent sobre l’estat de la xarxa elèctrica per poder pressionar la companyia. Esquerra Republicana considera que és una excusa dir que el consistori no té competències quan de fet ha negociat amb Endesa un pla d’inversions per part de la companyia. Des del govern del Districte s’argumenta que no és a l’Ajuntament a qui toca fer l’auditoria sinó que correspon al Govern de Catalunya.

L’auditoria externa la va defensar mitjançant un prec formulat en el ple del Consell de Sants-Montjuïc, el conseller portaveu d’Esquerra, Pepe Pérez Calvo. La resposta, rebutjant el prec, va anar a càrrec deel conseller del barri d’Hostafrancs, Jaume Gaixas, de Barcelona en Comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE