Trencant estigmes i tabús sobre la salut mental

Conversa amb Gemma Arribas, educadora social; Berta Palacios, psicòloga, i Núria, usuària de serveis de salut mental

ESPECIALS
ESPECIALS
Trencant estigmes i tabús sobre la salut mental
/
D’esquerra a dreta: Gemma Arribas, Dídac Boza i Berta Palacios | Foto: Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO | ESCOLTA EL PODCAST

play_circle_filled
pause_circle_filled
Trencant estigmes i tabús sobre la salut mental
volume_down
volume_up
volume_off

Per què hi ha tants tabús, tòpics, prejudicis i idees falses al voltant de la salut mental ? Per què els trastorns mentals són motiu d’estigma, a diferència del que passa amb altres problemes de salut?
Volem desmuntar falsos clixés. Els trastorns mentals no tenen a veure amb discapacitat intel·lectual o dany cerebral. Els trastorns mentals no són incurables. Les persones que pateixen un trastorn mental poden fer vida normalitzada si tenen el tractament adequat i si compten amb un entorn social i familiar favorable. Tothom és susceptible de patir un trastorn mental al llarg de la seva vida.

Ràdio Hostafrancs fa aquest podcast en suport a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Dídac Boza conversa amb Gemma Arribas, educadora social del servei de rehabilitació de CPB Serveis de Salut Mental; amb Berta Palacios, psicòloga de CPB Serveis de Salut Mental, i amb la Núria, una usuària d’aquests serveis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats