Els tres Reis d’Orient són a la carpa del Meeting Point

Fins al dia 5 de gener reben les visites dels nens i nenes del barri

Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta

Els tres Reis d’Orient són, com cada any, a l’eix comercial Creu Coberta-Gran Via. Fins al dia 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar estan cada dia -excepte el dia 1 de gener- a la gran carpa instal·lada al Meeting Point (c. Creu Coberta, 26). Els Reis reben visites dels nens i nenes entre les 11.00 i les 13.30 h i de 17.30 a 20.30 h. El dia 31 de desembre l’horari és més curt i s’acaba a les 19 h. El dia 5 de gener els Mags d’Orient només hi seran al matí.

A la mateixa carpa dels Reis d’Orient hi ha el pessebre monumental que ha muntat l’Associació de Comerciants Creu Coberta en col·laboració amb el Museu Etnològic de Barcelona.

El regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, ha visitat aquest matí la carpa dels Reis al Meeting Point.

El president de l’Associació de Comerciants Creu Coberta, Lluís Llanas, i el regidor del Districte, Marc Serra, amb els tres Reis d’Orient, al Meeting Point. | Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *