Punts de recollida d’avets de Nadal per reciclar

A Hostafrancs s'han habilitat espais als carrers Llobet, Vilardell i plaça Joan Corrades

Foto: Ajuntament de Barcelona

Entre el 7 i el 17 de gener, a tot Barcelona hi ha 226 punts de recollida d’avets de Nadal i altres ornaments vegetals. Al barri d’Hostafrancs se n’han habilitat quatre. Després del 17 de gener, els arbres es trituraran i se’n deixaran madurar les restes. El destí final d’aquestes serà l’encoixinament o ‘mulching’ a parcs i jardins de la ciutat. Això serveix per millorar la retenció de la humitat i l’aireig del sòl, alhora que és una solució natural per al creixement de les males herbes.

Abans de portar-los als punts de recollida, cal retirar tots els guarniments de l’arbre per poder reciclar-lo com a fracció vegetal i poder-ne obtenir compost. Al barri d’Hostafrancs els punts habilitats per deixar els arbres són els següents:

  • Plaça d’Antoni Pérez Moya (c. Llobet, 13)
  • Moianès / Vilardell (c. Vilardell, 30)
  • Plaça de Joan Corrades
  • Vilardell / Sant Roc (c. Vilardell, 54)

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *