Obert el període de sol·licituds de subvencions municipals 2022

Entre el 7 i el 27 de gener es poden tramitar a través de l'Oficina Virtual de Tràmits de l'Ajuntament

Està obert el període de sol·licituds de la convocatòria general de subvencions municipals per a 2022, amb prop d’un centenar de línies d’ajuts en àmbits com la cultura, l’esport, l’educació, les cures o la participació, a nivell de districte o de ciutat. La convocatòria, oberta fins al proper 27 de gener, compta amb 745.000 euros per a projectes als barris de Sants-Montjuïc.

Amb data del 13 de desembre de 2021, es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2022. Per optar a aquestes subvencions, s’ha de tramitar la sol·licitud de manera telemàtica, entre el 7 i el 27 de gener, a través de l’Oficina Virtual de Tràmits. Per facilitar el procés s’han ampliat les opcions d’identificació digital, que ara admet sistemes com l’IdCAT Mòbil o Cl@ve PIN.

Al web de l’Ajuntament es pot trobar el document de la convocatòria, així com tots els documents necessaris per a la presentació i altra informació d’interès. Per aclarir possibles dubtes sobre aquesta convocatòria de subvencions dilluns 10 de gener, a les 18 h, tindrà lloc una sessió informativa al Saló de Plens de l’Alcaldia (c. Creu Coberta, 104). Degut a les restriccions de la pandèmia, el format d’aquesta sessió informativa serà híbrid: presencial i alhora telemàtic. Per assistir-hi presencialment s’ha d’haver enviat un correu electrònic o a l’adreça dte03_personesiterritori@bcn.cat. La sessió es podrà seguir telemàticament a través del web del Districte.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *