Assenyalen amb pintades feixistes la porta de l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs

L'exterior del local del carrer Elisi 20 ha aparegut amb esvàstiques i altres símbols utilitzats per la ultradreta

La porta de l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs – Espai Basset, al número 20 del carrer de l’Elisi, ha aparegut aquest dilluns pintada amb creus esvàstiques i simbologia feixista. La pròpia entitat ha fet públic l’atac del que ha estat objecte la seva seu, en el que sembla una acció destinada a assenyalar el local per part de grups de l’extrema dreta. Des del seu compte de Twitter, l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs afirma: “Durant els seus més de cinc anys d’història l’Ateneu ha patit diversos atacs per part de l’extrema dreta, i aquest darrer servirà pel mateix, per refermar el nostre compromís per uns Països Catalans lliures i antifeixistes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats