▶ ALFRED PICÓ
“Les entitats destinen moltes energies a organitzar esdeveniments però no tant a promocionar-los”

El dia 26 de gener el periodista hostafranquí impartirà un taller organitzat pel Secretariat destinat a organitzacions que vulguin millorar la seva comunicació

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Les entitats destinen moltes energies a organitzar esdeveniments però no tant a promocionar-los”
/

ÀUDIO | ESCOLTA L’ENTREVISTA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

“Moltes vegades les entitats s’esforcen a organitzar un esdeveniment i inverteixen tota l’energia a preparar-lo i després potser s’obliden de com s’ha de promocionar perquè aquest esdeveniment arribi a l’opinió pública”. Aquesta és la diagnosi que fa el periodista i escriptor Alfred Picó Sentelles de la salut comunicativa de part de l’entramat associatiu de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. És un diagnòstic que comparteix el Secretariat d’Entitats que, per aquesta raó, ha encarregat a l’Alfred un taller destinat a millorar la comunicació. La sessió tindrà lloc el proper dimecres 26 de gener a les 18.30 h a la sala d’actes de les Cotxeres de Sants (plaça Benet i Moixí, s/n). En aquesta entrevista a Ràdio Hostafrancs, Alfred Picó, avança alguns consells útils per a una bona comunicació de les entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats