Petites caigudes de tensió elèctrica la nit de dimecres a bona part d’Hostafrancs

Les alternacions van provocar el reinici forçat d'ordinadors i routers sense arribar al tall de corrent

(Informació actualitzada el 20/01/2022-12:55)

Bona part del barri d’Hostafrancs va patir alteracions de la tensió elèctrica en la nit d’aquest dimecres 19 de gener. Així ho han confirmat veïns del grup d’afectats pels talls elèctrics i també ho han fet constar a Ràdio Hostafrancs alguns oients i usuaris del mitjà. Segons el testimoni dels afectats eren petites caigudes que provocaven el reinici forçat dels ordinadors o dels routers sense arribar al tall d’electricitat.

Segons ha pogut constatar Ràdio Hostafrancs per comunicacions dels afectats, les variacions de tensió es van notar a almenys les zones següents:

  • confluència dels carrers Rector Triadó i Consell de Cent
  • carrer de la Creu Coberta
  • carretera de la Bordeta
  • c. Moianès / Gran Via
  • Gran Via / c. Mineria
  • c. Leiva / Moianès
  • c. Vilardell
  • plaça del Sol d’Hostafrancs (plaça Herenni)

Els veïns afectats no han rebut cap informació de la companyia sobre afectacions o canvis en el servei relacionats amb els treballs de millora de la xarxa elèctrica que van començar l’any 2021, després d’una onada de talls i incidències que van afectar el barri especialment durant les darreres setmanes de 2020 i primeres de l’any passat.

Des de l’any passat la companyia Endesa ha fet diverses intervencions al barri d’Hostafrancs per mirar de resoldre les incidències que es produeixen freqüentment. L’última de les actuacions visibles per al veïnat es va fer el dia 22 de desembre al carrer del Rector Triadó, connectant el cablejat amb les noves caixes soterrades. Els veïns del grup d’afectats que es va constituir ara fa un any espera que les reparacions i instal·lacions de nou material resolguin de manera definitiva les deficiències en el servei de subministrament elèctric.

3 comentaris

  1. A GRAN VIA/ MOYANES TAMBE HEM NOTAT AQUESTES BAIXADES DE LLUM CURTES I PUNTUALS DIMECRES NIT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats