▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Situació preocupant a les escoles

Tertúlia amb Georgina Lázaro (Junts per Catalunya) i Conxita Pérez (Associació de Veïns d'Hostafrancs)

CONVERSES DEL MEETING POINT
CONVERSES DEL MEETING POINT
Situació preocupant a les escoles
/
Conxita Pérez i Georgina Lázaro

ÀUDIO | ESCOLTA EL PODCAST

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Les escoles d’Hostafrancs, com les del conjunt de la ciutat i del país, no donen l’abast per gestionar l’impacte de la pandèmia. La segona setmana de classes després de les vacances de Nadal està resultat pitjor que la primera. Els contagis estan disparats entre l’alumnat i entre el personal docent i no docent dels centres. A les ‘Converses del Meeting Point’ d’aquesta setmana hem escoltat com descriuen la situació el director de l’escola pública Francesc Macià, Jordi Luengo, i el director general de la Fundació Cultural Hostafrancs que gestiona l’escola concertada Joan Pelegrí, Víctor Ranera. En la tertúlia hem analitzat el que està passant amb Georgina Lázaro, consellera portaveu de Junts per Catalunya al Districte de Sants-Montjuïc i amb Conxita Pérez, exprofessora d’institut i representant l’Associació de Veïns d’Hostafrancs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats