Un cable de mitja tensió, origen de les últimes afectacions elèctriques a Hostafrancs

Endesa confirma l'avaria que va produir variacions de tensió la nit de dimecres i diu que aquest dijous s'està treballant per resoldre-la

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Un cable de mitja tensió, origen de les últimes afectacions elèctriques a Hostafrancs
/

ÀUDIO | ESCOLTA LA NOTÍCIA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

La companyia Endesa ha confirmat a Ràdio Hostafrancs que una avaria en un cable de mitja tensió va ser la causa de les alteracions en el servei elèctric que van patir aproximadament un centenar de llars del barri en la nit d’aquest dimecres 19 de gener. Segons fonts de l’elèctrica l’avaria es va produir entre les 22.36 h i les 23.32 h i va afectar 93 abonats. Les mateixes fonts apunten que es va deixar el tram sense tensió i es va realimentar els clients per altres vies. Segons Endesa, aquest dijous s’està treballant per reparar aquesta avaria.

Diversos veïns afectats han comunicat la incidència a Ràdio Hostafrancs. La majoria expliquen que eren petites caigudes que van provocar efectes com el reinici forçat d’ordinadors o routers, sense arribar al tall total d’electricitat. En les últimes hores Ràdio Hostafrancs ha tingut constància que aquest problema es va registrar als punts següents:

  • confluència dels carrers Rector Triadó i Consell de Cent
  • carrer de la Creu Coberta
  • carretera de la Bordeta
  • c. Moianès / Gran Via
  • Gran Via / c. Mineria
  • c. Leiva / Moianès
  • c. Vilardell
  • plaça del Sol d’Hostafrancs (plaça Herenni)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats