▶ VERMUTS MUSICALS ATLÀNTIDA
‘Four From Five’, música ‘grunge’ als Vermuts Musicals Atlàntida

El grup actua aquest dissabte 22 de gener a les 12 h a la Fundació Cultural Hostafrancs (c. Torre d'en Damians, 6)

ENTREVISTES
ENTREVISTES
'Four From Five', música 'grunge' als Vermuts Musicals Atlàntida
/
Els quatre integrants del grup ‘Four From Five’

ÀUDIO | ESCOLTA EL PODCAST

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Properament la sala d’actes de la Fundació Cultural Hostafrancs (c. Torre d’en Damians, 6) acollirà una nova sessió dels ‘Vermuts Musicals Atlàntida’, el cicle de concerts que organitza l’Orfeó Atlàntida. La música la posaran els quatre components de Four From Five, un grup que s’inspira en el moviment ‘grunge’ i el rock alternatiu dels anys 90.

Els Four From Five es van formar a final del 2019 quan quatre companys de feina que treballaven a un mateix restaurant van començar a trobar-se per fer versions. Al cap de poc temps van decidir fer les seves pròpies cançons. La pandèmia ha provocat que fins ara hagin fet només un concert en directe. El d’aquest dissabte, a Hostafrancs, serà el segon concert de la història del grup.

Ho expliquen en aquesta entrevista els quatre components de Four From Five: Aitor Íñiguez (veu i guitarra), Ricardo Cortina, Ricard Alonso i Angelina Aleksyan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats