▶ PROGRAMACIÓ ESPECIAL
‘Núria Feliu, 80 anys’

Inclou el documental biogràfic 'Núria Feliu Monumental' i una actuació en directe a El Molino de l'any 1990

ESPECIALS
ESPECIALS
'Núria Feliu, 80 anys'
/

ÀUDIO | ESCOLTA EL PODCAST

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs
volume_down
volume_up
volume_off
DESCARREGA

Programació especial dedicada a Núria Feliu que ha fet 80 anys mentre es recupera d’un ictus cerebral. Dues hores d’àudio que inclouen el programa Núria Feliu Monumental escrit i presentat per Albert Torras i on la mateixa Núria fa repàs de la seva vida artística a partir de l’entrevista que va concedir a Ràdio Hostafrancs el 2017. I després, ‘Núria a la carta’, una actuació que fa fer la cantant a la sala ‘El Molino’ del Paral·lel l’any 1990. Era la celebració dels primers 25 anys de la Feliu a dalt dels escenaris, una cita en la qual la cantant va rebre de figures populars del món artístic català com la companyia teatral La Cubana, Ángel PavlovskyAmparo Moreno o els ja desapareguts Tete Montoliu i Mary Santpere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats