▶ JORDI FOLCK
“S’ha de parlar de llibres tot l’any, però per Sant Jordi fem la festa grossa”

L'escriptor presenta 'La maledicció de les bruixes', la seva última creació literària destinada públic juvenil

ÀUDIO | ESCOLTA L’ENTREVISTA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Entrevista a Jordi Folck
volume_down
volume_up
volume_off

L’escriptor, actor i comunicador Jordi Folck no es conforma amb que un dia a l’any, la diada de Sant Jordi, el llibre sigui el gran protagonista de la vida del país. Folck defensa que cal reivindicar permanentment la literatura com una baula fonamental de la cultura. De tota manera, no qüestiona gens la bondat de la festa dels llibres i les roses: “Per Sant Jordi, fem la festa grossa”, afirma l’escriptor reusenc, aficant a Barcelona. En aquesta entrevista a Ràdio Hostafrancs, Jordi Folck, presenta el seu darrer llibre, La maledicció de les bruixes’ (Editorial Barcanova)

Es tracta d’un exercici de literatura interactiva, on cada capítol dona pas a dos capítols diferents i aquests es ramifiquen cap a altres històries. El resultat -explica l’autor- és que “cada llibre és diferent segons el lector”. ‘La maledicció de les bruixes’ està pensat per al públic juvenil. Jordi Folck afirma que, a més d’entretenir, ha volgut ocupar-se de la cacera, persecució i assassinat de dones innocents ara fa 400 anys, un tema “amagat en les llibres d’història”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats