▶ ENTREVISTA
Trio Rio, música brasilera als Vermuts Musicals Atlàntida

Dissabte, 30 d'abril: 12 h, a la Fundació Cultural Hostafrancs (c. Torre d'en Damians, 6)

ENTREVISTES
ENTREVISTES
Trio Rio, música brasilera als Vermuts Musicals Atlàntida
/

ÀUDIO | Entrevista a NATALIA DELGADO, cantant de TRIO RIO

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Aquest 30 d’abril, com ja és costum els darrers dissabtes de mes, la Fundació Cultural Hostafrancs acollirà una nova sessió dels Vermuts Musicals Atlàntida, el cicle de concerts musicals que organitza l’Orfeó Atlàntida. Els encarregats de posar la música a les 12 del migdia d’aquest dissabte seran els tres integrans de Trio Rio: cantant, guitarra i contrabaix. Trio Rio té un repertori de música brasilera que inclou la bossanova d’Antônio Carlos Jobim i la samba més enèrgica d’Ivan Lins. Les entrades es poden adquirir en línia a través del web https://vma.orfeoatlantida.cat/ al preu de 6 euros. Ràdio Hostafrancs ha conversat amb la cantant del grup, Natalia Delgado.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats