En marxa el concurs de cartells de la Festa Major d’Hostafrancs 2022

Fins el 4 de juny es poden presentar dissenys per correu electrònic a l'adreça premissantsmontjuic@bcn.cat

Des del 2 de maig i fins al 4 de juny està obert el termini de lliurament d’obres al concurs de cartells de la Festa Major d’Hostafrancs. El guanyador o guanyadora del concurs tindrà un premi de 677 euros. Hi poden participar tant dissenyadors professionals com artistes novells i amateurs de qualsevol lloc. Els dissenys han de ser originals i inèdits. El tema del cartell és lliure, però es valorarà positivament que la creació artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se al barri d’Hostafrancs o a la seva història. L’obra haurà d’incloure necessàriament les frases “Festa Major d’Hostafrancs 2022”, “Del 30 de setembre al 9 d’octubre de 2022” i “#femhostafrancs”.

Les candidatures s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça premissantsmontjuic@bcn.cat tot indicant en l’assumpte del correu: “Concurs de la Festa Major d’Hostafrancs”.

Els originals s’han de lliurar en una mida de 22 cm d’ample i 44 cm d’alt més 5 mm de sang i amb una resolució de 300 dpi i en un dels formats següents: PDF, JPG, PNG, TIFF, Illustrator o Indesign.

Posteriorment, les persones que guanyin els concursos hauran de lliurar els arxius originals i en obert de les seves obres en format Photoshop, Illustrator o InDesign amb tots els elements que configuren l’obra (tipografies, imatges…) per fer les adaptacions que es considerin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats