Jutgen a Tarragona el veí d’Hostafrancs acusat de matar l’amant de la seva exparella a Vila-seca

Els fets van passar el 27 d'agost de 2020

Imatge: TV3

L’Audiència de Tarragona jutja l’acusat de matar a ganivetades l’home que era amant de la seva exparella a Vila-seca el 27 d’agost de 2020. En el judici, que es fa amb jurat popular, l’acusat és J. Heredia, que vivia a Hostafrancs, igual que la víctima, T. El cas ha colpit fortament les dues famílies, d’ètnia gitana. La Fiscalia considera que l’acusat és culpable de l’assassinat i demana que se’l condemni a 20 anys de presó.

Heredia va anar a Vila-seca, va entrar de matinada a la casa del pare de la seva dona, A.D, mare dels seus tres fills, i va irrompre a l’habitació on ella estava dormint amb la víctima, T. L’acusació particular demana 25 anys de presó per a l’acusat i la defensa proposa l’absolució. El seu advocat sosté que va actuar en defensa pròpia i sota els efectes d’un gran impacte emocional.

La dona, A.D., va declarar en el judici la setmana passada. Segons va testificar, ella es va despertar quan va notar moviments al llit i va veure la figura de la víctima caient per un costat del llit i a l’acusat a l’altra banda. Va declarar que el presumpte assassí portava guants. Quan van arribar els mossos, alertats pels veïns, l’acusat va baixar del primer pis sense samarreta i sense els guants ni els ganivets amb els quals va atacar la víctima. Els agents van comprovar, a l’habitació, que l’home que havia rebut les ganivetades era mort.

Notícia publicada el 2020 sobre aquest cas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats