Aquest dissabte Creu Coberta repesca la mostra de comerç al carrer que no es va poder fer el 23 d’abril

A més de les parades comercials, hi haurà un escenari amb música i dansa, un espai dedicat a Mèxic i actes amb motiu del Dia d'Europa

Imatge de l’última fira comercial feta al carrer de la Creu Coberta, la fira Medieval (octubre 2021)

ÀUDIO | ALBERT TORRAS explica els detalls de la mostra de comerç

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

La 15a mostra de Comerç al carrer de la Creu Coberta que es desplegarà aquest dissabte 7 de maig no serà com inicialment havien previst els responsables de l’eix comercial Creu Coberta-Gran Via. La meteorologia adversa del dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, va frustrar la fira on havien de conviure les parades del comerciants amb els punts de venda i signatura de llibres. Finalment aquest dissabte la mostra comercial tindrà un caràcter diferent. LAssociació de Comerciants Creu Coberta manté un escenari per actuacions musicals i de dansa, tal com havia previst pel dia 23. Serà a l’altura del carrer Mir Geribert, davant del Meeting Point. La mostra inclourà, a més de música i dansa, un acte que vincula el Dia d’Europa (9 de maig) amb el comerç de proximitat.

La programació prevista a l’escenari de Creu Coberta – Mir Geribert és la següent:

11:00 – 13:00 Country, amb el grup de Magòria
13:00 – 14:00 El Maestro, salsa i danses llatines
17:00 – 18:00 La Companyia Juvenil del Ballet Clàssic de Catalunya
18:15 – Acte del Dia D’Europa i el comerç de proximitat

Protagonisme de la cultura mexicana

La mostra de comerç tindrà un espai dedicat a la cultura mexicana gràcies a la col·laboració de Mexcat, l’associació mexicano-catalana que té la seva seu al carrer de Mir Geribert i que és una de les entitats adherides a l’eix comercial. Hi haurà mostres de gastronomia i artesanies mexicanes, activitats que s’afegiran a la possibilitat de veure de prop l’alebrije -la figura del brau amb ales- cedida per l’estat mexicà d’Oaxaca, que s’exhibeix al Meeting Point.

Ràdio Hostafrancs, des del carrer

Durant tota la jornada de dissabte Ràdio Hostafrancs, l’emissora comunitària del barri, emetrà una programació especial de connexions i entrevistes des del carrer de la Creu Coberta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats