▶ NEUS MUNTÉ
“Elsa Artadi ha tingut el coratge de reconèixer que no som ‘superwomans’”

La regidora presidenta del Consell de Districte de Sants-Montjuïc diu que “té tot el sentit” que Junts per Catalunya decideixi la candidatura a les municipals després del congrés nacional del partit

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Elsa Artadi ha tingut el coratge de reconèixer que no som 'superwomans'”
/
Nues Munté al l’estand de Ràdio Hostafrancs durant la 15a Mostra de Comerç de Creu Coberta | Foto: Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO | ESCOLTA L’ENTREVISTA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

“El que ha fet l’Elsa Artadi és d’una gran honestedat i d’un gran coratge: reconèixer que ha arribat a un límit. Això ens ha deixat a tots molt afectats però el més important és ella i la seva salut”. La presidenta del Consell de Districte de Sants-Montjuïc, Neus Munté, regidora de Junts per Catalunya, ha visitat aquest dissabte la Mostra de Comerç al carrer de Creu Coberta poques hores després que la fins ara cap de files de la formació a l’Ajuntament de Barcelona i anunciés públicament que deixa la vida política. En declaracions a Ràdio Hostafrancs, Neus Munté, ha dit que Artadi ha tingut “el coratge de reconèixer que som persones humanes, que no som màquines, no som ‘superwomans’”. Segons la regidora el cas d’Artadi “ens ha de fer reflexionar a tots. Els qui ens dediquem a la política i els qui no, sobre les febleses que tots tenim”.

Sobre el futur immediat de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, a un any de les properes eleccions municipals, Munté pensa que “té tot el sentit” que sigui després del congrés nacional del partit que es farà a Argelers (Catalunya Nord) el mes de juny, quan es decideixi qui ha de ser la nova persona que encapçali el cartell electoral. “Tenim un partit que està encarant un congrés i és important que anem a la una el grup municipal i el partit, com sempre s’ha fet”, afirma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats