L’eix Creu Coberta reivindica el model de comerç de proximitat europeu

L'àrea comercial d'Hostafrancs s'avança al 9 de maig, Dia d'Europa, aprofitant la Mostra de Comerç al carrer celebrada aquest dissabte

NOTÍCIES
NOTÍCIES
L'eix Creu Coberta reivindica el model de comerç de proximitat europeu
/
Simfònics Acadèmia Orquestrals actuant a la 15a Mostra de Comerç al carrer de la Creu Coberta | Foto: Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO | ESCOLTA EL PODCAST

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

L’eix comercial Creu Coberta ha pogut fer finalment la seva 15a Mostra de comerç al carrer aquest dissabte 7 de maig després de la frustració d’haver hagut d’anul·lar la cita prevista inicialment per al dissabte 23 d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi. En una fira de comerç més modesta que la que s’havia dissenyat per a la cita d’abril, l’Associació de Comerciants hostafranquina ha aprofitat la proximitat a una altra data, la del 9 de maig, Dia d’Europa per celebrar el que també és el Dia Europeu del Comerç. En nom dels comerciants de Creu Coberta, Albert Torras, ha llegit un manifest sobre Europa i el comerç i tot seguit el públic ha gaudit de l’actuació de Simfònics Acadèmia Orquestral, una orquestra clàssica formada per persones de totes les edats i amb diversitat de nivells de formació musical. L’orquestra ha agradat molt al públic amb les seves versions de temes tan populars com ‘Amelie’, ‘Joc de trons’ o ‘What a Wonderful World’

Albert Torras va llegir el manifest del comerç europeu | Foto: Ràdio Hostafrancs

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats