Agus Giralt, la UE Sants, Postal Amiga’ i ‘Les Espigoladores del Poble-sec’, premis Sants-Montjuïc 2021

Els guardons es lliuraran en un acte a la Seu del Districte dimecres 1 de juny, a les 18 h

L’historiador santsenc Agus Giralt, la Unió Esportiva Sants i els projectes ‘Postal Amiga’ i ‘Les Espigoladores del Poble-sec’ són els guanyadors dels Premis Sants-Montjuïc 2021. El jurat dels Premis ha decidit que el premi en la modalitat al reconeixement personal recaigui en Agus Giralt, un historiador, dinamitzador cultural i activista santsenc que s’ha destacat per la seva tasca de recuperació de la memòria local de Sants, de coordinació de la Lleialtat Santsenca i la participació en altres entitats com el Cros Popular de Sants i la Comissió de Festa Major del Carrer de Papin. L’entitat reconeguda amb el Premi Sants-Montjuïc al reconeixement col·lectiu ha estat la Unió Esportiva de Sants; una entitat esportiva fortament arrelada al districte que aquest any 2022 celebra el centenari.

El Premi Especial a la Innovació 2021 s’atorga a la ‘Postal Amiga’, un projecte conjunt de la Federació d’Hostafrancs, la Federació de Comissions de Festes de la Bordeta, la Marina Viva i Sants 3 Ràdio. Aquesta iniciativa consisteix en crear una xarxa de felicitacions nadalenques entre el veïnat que arriba a la gent gran que viu sola, usuària del programa Radars, o bé a les residències de gent gran.

El Premi Especial a l’Alimentació Sostenible, creat per l’any de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible a Barcelona, el rep el projecte de les Espigoladores del Poble-sec. un grup de veïnes i veïns que actuen contra el malbaratament alimentari i promouen la cultura de l’aprofitament i l’economia circular al barri.

Tots els premis es lliuraran en una cerimònia que tindrà lloc el proper dimecres 1 de juny a les 18 h al Saló de Plens de l’Alcaldia (c. Creu Coberta, 104). L’accés és lliure amb l’aforament limitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats