‘La força de la cooperació’, el llibre que documenta els 40 anys del Secretariat

L'obra es presenta dimecres 25 de maig, a les 19 h, en un acte a Cotxeres conduït per Òscar Dalmau

ÀUDIO | ESCOLTA LA NOTÍCIA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

‘La força de la cooperació. Quaranta anys del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta’ és un llibre que desgrana la trajectòria del Secretariat i mostra la singularitat i l’excepcionalitat de la federació, que ha estat i és motor de construcció associativa i cohesió del territori. El llibre es presenta dimecres 25 de maig, a les 19 h, en un acte a l’auditori de les Cotxeres de Sants que serà conduït pel periodista Òscar Dalmau.

És una publicació que explica en quin context es va gestar el naixement del Secretariat, a la dècada dels setanta. Van ser uns moments convulsos, amb un urbanisme desenfrenat i amb la llengua i cultura catalanes sota mínims, en els quals el Congrés de Cultura Catalana va catalitzar la força de les entitats per deixar enrere el franquisme i avançar cap a uns barris millors. També s’hi troba l’evolució de la federació durant aquests anys, amb la gestió d’equipaments i l’impuls de la coordinació associativa com a grans eixos.

L’equip redactor del llibre, coordinat per Miquel Botella està integrat per Maria Antònia Figuerola, Joan Manuel Parisi, Eulàlia Perarnau, Carles Prieto, Assumpta Sogas i Anna Maria Torrent. Tots ells han documentat i explicat l’experiència associativa del Secretariat basada en la coordinació i la cooperació. El preu del llibre és de 18 euros. Hi haurà signatura i venda de llibres durant l’acte de presentació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats