▶ PAU LOZANO
“El Govern va arrossegat al projecte de Jocs al Pirineu i cal celebrar les veus crítiques que trenquen la disciplina”

Entrevista al portaveu del la plataforma 'Stop JJOO'

NOTÍCIES
NOTÍCIES
“El Govern va arrossegat al projecte de Jocs al Pirineu i cal celebrar les veus crítiques que trenquen la disciplina”
/

ÀUDIO | ESCOLTA L’ENTREVISTA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

“Segurament és la mobilització més gran que hi ha hagut en la història del Pirineu”. Així és com Pau Lozano, portaveu de la plataforma Stop JJOO valora la manifestació del passat 15 de maig a Puigderdà quan unes 5.000 persones van expressar a la capital de la Cerdanya la seva oposició al projecte de celebrar els Jocs Olímpics d’Hivern de l’any 2030 al Pirineu. Lozano parla d’”èxit contundent” tenint en compte que la plataforma encara no té un any de vida. El portaveu de la plataforma considera que la idea dels jocs “és un projecte artificial que neix dels grans empresaris dels sectors del turisme i de la construcció, que pensen fer l’agost amb això, i aquests han anat arrossegat al govern”. Pau Lozano afegeix que “cal celebrar que hi hagi veus crítiques que tenen la capacitat de trencar el discurs dominant”. Entre les persones que donen suport explícit a la platraforma STOP JJOO i que van participar en la manifestació del dia 15 de maig hi ha el diputat d’ERC, Ruben Wagensberg, secretari quart de la Mesa del Parlament.

Lozano sosté que al darrere del projecte “a part d’una gran operació especulativa i inversora, hi ha una part d’operació d’estat per tapar un conflicte”. Segons Lozano “costa d’entendre el paper del Govern en aquesta operació d’estat i perquè s’hi presta tan bé”.

 

L’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs s’adhereix al manifest contra els Jocs Olímpics d’Hivern “Barcelona-Pirineus”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats