Obres de millora a les andanes de l’Estació de Sants

Afecten les places de Joan Peiró i dels Països Catalans. Una part dels treballs es fa durant les nits per no interferir en el trànsit ferroviari

Fins al mes de febrer de 2024, Adif està executant diverses obres de millora a les andanes de l’Estació de Sants, que afectaran també les places de Joan Peiró i dels Països Catalans. Tots els treballs, tant en superfície com a les andanes, estaran coordinats amb el funcionament habitual de l’Estació de Sants com a nus ferroviari de Rodalies i d’Alta Velocitat.

Per aquest motiu i per tal de no interferir en la circulació de trens ni en l’explotació de l’estació, part de les obres han de fer-se en horari nocturn i poden provocar molèsties al veïnat.

Durant els 22 mesos que es preveu que durin les obres, dos equips treballaran en paral·lel a banda i banda de l’estació. Pel que fa a les actuacions en superfície, es duran a terme sobre les voreres i zones de vinants, però sense afectar-ne en cap moment els accessos, els itineraris de vianants ni la circulació de vehicles. Els treballs i l’ús de maquinària es reduiran a l’agost durant la Festa Major de Sants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats