▶ REPORTATGE
Audiència pública: Intervenció de l’AV Hostafrancs i resposta del regidor, Marc Serra

Sessió celebrada el 24 de maig a la seu del Districte

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Audiència pública: Intervenció de l'AV Hostafrancs i resposta del regidor, Marc Serra
/

ÀUDIO | ESCOLTA EL PODCAST
Intervenció de Conxita Pérez i respostes del regidor, Marc Serra

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

En la sessió d’Audiència Pública del Districte de Sants-Montjuïc celebrada dimarts 24 de maig, el regidor, Marc Serra, va respondre les preguntes i qüestions plantejades per Conxita Pérez, en representació de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs. La petició de l’entitat veïnal per poder disposar d’un local de titularitat municipal per a les seves reunions, l’augment de furts i robatoris constatat pel veïnat d’Hostafrancs, la necessitat de millorar la senyalització de límit de velocitat al carrer Moianès i la seguretat dels carrils bici van ser alguns dels assumptes de la sessió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats