▶ VÍDEO
‘La força de la cooperació’, quatre dècades de Secretariat d’entitats en un llibre coral

Vídeo íntegre de l'acte de presentació de l'obra s'ha fet aquest dimecres 25 de maig a les Cotxeres de Sants

NOTÍCIES
NOTÍCIES
'La força de la cooperació', quatre dècades de Secretariat d'entitats en un llibre coral
/

‘La força de la cooperació. Quaranta anys del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta’ és un llibre que repassa la història de les quatre dècades que té la federació com a ens aglutinador i cohesionador de la vida associativa dels barris. El llibre s’ha presentat aquest dimecres 25 de maig en un acte celebrat a les Cotxeres de Sants. En l’acte de presentació han participat tots els integrants de l’equip redactor del llibre. La publicació ha estat coordinada per Miquel Botella i en són coautors Maria Antònia Figuerola, Joan Manuel Parisi, Eulàlia Perarnau, Carles Prieto, Assumpta Sogas i Anna Maria Torrent. L’acte de presentació a Cotxeres l’ha conduït el periodista Òscar Dalmau. 

ÀUDIO | ESCOLTA LA NOTÍCIA
Resum de l’acte de presentació del llibre

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE