▶ ENTREVISTA
Com és la vida d’un capellà del segle XXI?

Ferran Acosta, el rector del Sant Àngel Custodi, dialoga amb els 'Homo Sapiens' de Ràdio Hostafrancs

Els ‘Homo Sapiens’ de Ràdio Hostafrancs, Albert Herrero i Albert Sotillos, han entrevistat el rector de les parròquies de Sant Àngel Custodi i Santa Dorotea, el pare Ferran Acosta. Com és la vida d’un rector? Com es viu des de dins un casament? Qüestions sovint estigmatitzades i considerades tradicionalment tabú o dogma per l’Església catòlica com l’amor, les relacions, la fe, el dimoni o el sexe estan presents en aquest podcast. Una conversa en clau d’humor que ens apropa a la persona d’aquest sacerdot jove, ordenat l’any 2012.

VÍDEO DE L’ENTREVISTA A FERRAN ACOSTA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats