ENTREVISTA ▶ MARC SERRA
“Seré pare al juliol i això canvia la meva situació personal”

El regidor del Districte decidirà si es presenta o no a les eleccions municipals després del permís paternitat, a mitjan octubre

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Seré pare al juliol i això canvia la meva situació personal”
/
Foto: Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO | ESCOLTA L’ENTREVISTA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

El regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra, serà pare d’un nen a final del mes de juliol i vol valorar “si la nova responsabilitat de pare és compatible amb la feina de regidor”. Serra ha explicat a Ràdio Hostafrancs que no serà fins després del permís de paternitat, a meitat del mes d’octubre, quan decidirà si concorre o no a les eleccions municipals de 2023 en la candidatura de Barcelona en Comú que encapçalarà Ada Colau.

“La meva situació personal canvia amb aquesta nova responsabilitat que assumiré com a pare. Vull dedicar-me a això i veure si és compatible amb la feina de regidor. Jo estic engrescat, estic content de la feina feta i crec que estem tirant endavant molts projectes, però no prendré la decisió fins que hagi tornat del permís de paternitat, que tampoc no allargaré molt, serà més o menys a la meitat d’octubre”, ha afirmat el regidor.

Marc Serra ha recorregut aquest dissabte al migdia les parades de les més de 120 associacions que han participat en la 21a edició de Firentitats, la primera que s’ha pogut fer sense restriccions des de l’any 2019, abans que es declarés la pandèmia pel virus SARS-CoV-2. El regidor va valorar el seu “goig, després de tot el que hem patit” en iniciar la passejada per Firentitats entrant pel carrer de la Creu Coberta. Serra ha recordat que la pandèmia ha afectat la tresoreria de les entitat i que, per això, “el Districte no ha retallat ni un euro les subvencions a les entitats”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats