Mostra de les Arts Escèniques, la proposta d’aquest cap de setmana a Creu Coberta

Dissabte i diumenge, la fira comercial organitzada per l'Associació de Comerciants Creu Coberta que dona la benvinguda a l'estiu

L’eix comercial Creu Coberta ha organitzat per aquest cap de setmana, 11 i 12 de juny, la Mostra de les Arts Escèniques, una fira de dos dies -dissabte i diumenge- que, omplirà el carrer de la Creu Coberta de parades comercials però també d’actuacions diverses de música i dansa. Hi participen l’Escola de Música Jam Session, l’escola de dansa Fàbrica de Somnis de Sònia Alonso, el grup de country de Magòria, l’Acadèmia Orquestral Simfònics, entre d’altres. Totes aquestes actuacions es produiran a algun dels dos escenaris instal·lats llarg del carrer de la Creu Coberta.

Durant les dues jornades, el comerç del barri tornarà a sortir al carrer aprofitant el temps d’estiu i les temperatures elevades que preveuen els pronòstics meteorològics. El gremi de la restauració també sortirà al carrer.

Durant el dissabte, es podrà visitar l’exposició ‘175 anys del Gran Teatre del Liceu’, a Casa Mèxic, entitat associada (C/ Mir Geribert 8). De 10 a 14 i de 17 a 20 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats