▶ ENTREVISTA
Neus Munté, disposada a ser la candidata de Junts a l’alcaldia de Barcelona

En declaracions a Ràdio Hostafrancs la regidora presidenta del Districte de Sants-Montjuïc afirma: “Quan algú s'estima la ciutat, la política municipal i porta tres anys treballant-hi, no pot descartar res”

ENTREVISTES
ENTREVISTES
Neus Munté, disposada a ser la candidata de Junts a l'alcaldia de Barcelona
/
Foto: Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO | Resposta de Neus Munté sobre la candidatura de Junts per Barcelona

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

“Quan algú s’estima la ciutat, la política municipal i porta tres anys treballant-hi amb un equip fantàstic no pot descartar res”. D’aquesta manera, Neus Munté, presidenta de Junts per Catalunya a Barcelona i regidora presidenta del Consell de Districte de Sants-Montjuïc ha expressat en declaracions a Ràdio Hostafrancs la seva disposició a presentar-se a les primàries del seu partit a Barcelona i a substituir Elsa Artadi que va decidir deixar la política aquesta primavera.

En una entrevista durant la seva visita a la Fira de les Arts Escèniques que té lloc aquest cap de setmana a l’eix comercial Creu Coberta, Munté ha posat l’accent en el treball realitzat per l’actual equip de Junts a Barcelona durant els tres anys que han transcorregut de mandat municipal. “Vam dir que faríem un procés molt rigorós i seriós per tal de veure quina és la millor opció per encapçalar un projecte d’equip que crec que tenim prou madur. Això no va d’individualitats, de desitjos personals. Això va d’equips i de feines molt compartides”, ha apuntat la regidora.

Munté ha dit que la voluntat és que les incògnites sobre la candidatura de Junts a les eleccions municipals de Barcelona quedin resoltes abans de les vacances d’estiu. “En les properes setmanes haurem de combinar la segona part del congrés de Junts amb aquest treball, per trobar el millor candidat o candidata”, ha afirmat.

L’última paraula sobre qui encapçalarà la candidatura de Junts a l’Ajuntament de Barcelona la tindràn amb els seus vots els militants de la ciutat de Barcelona.

ÀUDIO | ESCOLTA L’ENTREVISTA COMPLETA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats