▶ MONTSERRAT BALLARÍN
“Al PSC hi ha un consens absolut de que Jaume Collboni és el candidat”

La regidora de Comerç no preveu “cap altra possibilitat” que l'actual primer tinent d'Alcaldia per encapçalar la candidatura socialista

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Al PSC hi ha un consens absolut de que Jaume Collboni és el candidat”
/

ÀUDIO | ESCOLTA L’ENTREVISTA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

La regidora de Comerç, Montserrat Ballarín, afirma que “al PSC hi ha un consens absolut” sobre que és Jaume Collboni qui ha de ser el candidat dels socialistes a l’alcaldia de Barcelona en les eleccions del 28 de maig de 2023. En declaracions a Ràdio Hostafrancs, Ballarín ha remarcat que “el candidat s’escull des de la ciutat de Barcelona” i s’ha referit a Collboni com “un candidat que s’ha format, que coneix la ciutat molt bé i que s’ha dedicat a Barcelona durant dos mandats”. “Jo no contemplo cap altra possibilitat que Jaume Collboni com a candidat”, ha assegurat.

La regidora ha explicat que serà a la tardor quan el PSC de Barcelona farà el procés per “formalitzar” la candidatura a les eleccions municipals. “Som un partit democràtic. Si sorgís un altre candidat o candidata que aixequés el dit, hi tindria tot el dret”. Fins llavors, segons Ballarin, Collboni seguirà centrat en la feina com a primer tinent d’Alcaldia. “Nosaltres pensem que el mandat és de quatre anys i que s’ha d’apurar al màxim en el treball del mandat abans de plantejar la candidatura per a les properes eleccions”.

La regidora de Comerç, que ha visitat aquest cap de setmana la Fira de les Arts Escèniques al carrer de la Creu Coberta, creu que l’acord de govern entre del PSC amb Barcelona en Comú “ha funcionat bé malgrat la pandèmia, una circumstància que no havia passat mai. Ballarín defensa que s’ha de normalitzar que les dues formacions tenen “accents diferents”. Ha posat alguns exemples: “Es bo dir amb normalitat i amb tranquil·litat que hi ha elements que no compartim en mobilitat, que no ens ha agradat com ha anat el procés de la llosa de Sant Antoni no ens ha agradat, o que tenim estratègies diferenciades respecte al turisme”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats